SEACRET-Minerals From The Dead Sea<3

Dette er en helt fantastisk serie med hudpleieprodukter - SEACRET - minerals and salt from the deadsea.. <3 


Dette er den beste serien jeg noen gang har prøvdm å jeg har prøvd maaange !!! Just love it, og anbefales på det sterkeste, det eneste er at det er litt dyrt, men noen ganger er det virkelig verdt det ! :) Link til nettside dere kan få kjøpt den på ligger nederst i innlegget :) 

Jeg skal nå skrive litt om, å vise dere 3 produkter fra SEACRET - MINERALS FROM THE DEAD SEA ! 

  • Den første er en Ocean Mist, Salt & Oil Skrub 


 

  • Den er helt fantastisk. brukes en gang i uken. jeg bruker den på hendene. den kan brukes over hele kroppen. den er veldigbra for all type hud. selv er jeg veldig tørr på hendene da jeg bruker en del sprit(antibak) på hendene mine hele tiden.jeg har brukt den 4 ganger nå, og jeg kjennte allerede forskjell etter første gang jeg brukte den, 
  •  Den innerholder - Salt og mineraler fra dødehavet, olje fra druefrøolje, mandlelolje, sesamfrøolje, glyserin , granateplefrøolje ,honningekstrakt, linsefrøolje,og agurkblomstfrøolje, altså veldi mye godsaker her !
  • Den ser sånn her ut: med en gang du åpner den så ligger det et lag med olje på toppen, bruk en skje eller noe og rør litt rundt :) 


 

  • Du tar, for eksempel en teskje med saltet i hånden, masser det godt inn i ca 45 sekunder :) så skylder du av med lunkent vann, ikke mye, i noen få sekunder bare, så tørk veldig lett med ett rent håndkle, du vil se og kjenne oljene på hendene etter skrubben, den skal masseres inn, det tar vel ett par min, så tar du på bodybutteret, la det virke og samme med håndkremen :) <3


 

  • Når jeg er ferdig med skrubben, bruker jeg dette bodybutteret fra samme serie, det gir også en helt herlig følelse, hendene dine blir utrulig myke og fine, og det lukter herlig :) 

  • Den inneholder : ting fra avokado, bivox(fra bikube) , solbærolje, kokosnøttoljer og det som er i ,glyserin, grønn te, jajobaolje, honningekstrakt, olivenolje, sitronekstrakt, seabutter(skulle jeg lizm oversette det til sjøsmør? :)) , nypeolje,granatepleolje, så veldig mye bra i den her også :) 

 

  • Til slutt bruker jeg denne, håndkremen. den er også fra samme serie. Det er en siste finnish, gir en helt herlig følelse , denne kan også brukes over hele kroppen, den kommer også i bare håndkrem.  

  • Den innerholder Mineraler fra dødehavet ,noe fra-  alovera, avokado, camomille, soyabønner, glyserin, appelsin, granateple ,vitamin-e, veteolje, vitamin-a. Den har veldig mange bra ting i seg som er helt herlig for huden, og det merkes ! :) 

Her er linken til de fantastiske produktene fra SEACRET. De har utrulig mange produkter, garantert noe for alle, og de fleste produktene er for alle hudtyper, og de inneholder så mange fantastiske ting som er utrulig bra for huden din ! som sakt, jeg skrev om 3 av produktene, jeg kjøpte flere, så det kommer mer etterhvert, jeg må bare få testet ut allt ordentlig først :) jeg kjøpte bla, face peeling og sett neglene/hendene <3 

Noen av dere xom har prøvd noe fra denne serien  ?? :) 

HER er LINKen til SEACRET - http://www.seacretspa.com . <3

11 kommentarer

Linneah Dimitrova

27.02.2016 kl.23:06

Så spennende ut! Disse må på ønskelisten :)

Ha en fin kveld videre :)

Ine Therese <3

27.02.2016 kl.23:14

Linneah Dimitrova: ja de burde absolit prøves :) kjempeherlige produktrer :) :) Tusen takk for det, ha en kjempe fin kveld videre du også :)

Emma Olsen

27.02.2016 kl.23:28

Så gøy at du likte de produktene. Har selv aldri turt å prøve dem på grunn av alt tullet med dødehavet ;)

Ine Therese <3

28.02.2016 kl.00:06

Emma Olsen: ja jeg likte de kjempegodt :) hm det har jeg ikke hørt om :o :)

Tonje Gilje

28.02.2016 kl.17:37

Veldig bra innlegg, takk for tipset!

Ine Therese <3

28.02.2016 kl.19:04

Tonje Gilje: Tusen takk for det :) bare koselig , bra du likte det :) Ha en kjempe fin kveld :)

Charlotte

28.02.2016 kl.18:04

Såå bra innlegg ! Fikk lyst å prøve de så veldig gode ut :) 💜

Ine Therese <3

28.02.2016 kl.19:04

Charlotte: Tusen takk for det :) ja det burde du absulud de er kjempegode :) <3 Ha en fiin kveld :)

Ine Therese <3

28.02.2016 kl.19:04

Charlotte: :) :)

benedicte

28.02.2016 kl.19:15

åh, de så kjempe bra ut!

Ine Therese <3

28.02.2016 kl.19:40

benedicte: De er kjempe kjempe gode :) veldig fornøyd :)

Skriv en ny kommentar

Ine Therese <3

Ine Therese <3

27, Skien

Jeg er ei jente på 26 år , bor for tiden litt utenfor Skien, med mine 3 nydelige dyr :) <3 :D Her har jeg bodd i 9 år :) (ikke samme sted, flytter stadig vekk :)) men i Skiens området ihvertfall :) jeg kommer til å blogge om Klær, sminke mote , parfymer, hverdagen, de nydelige dyra mine , og litt av hvert, det som faller meg inn egentlig :D <3

Instagram inetherese89

Kategorier

Arkiv

hits